Poczestunek dla pracownikow 2015

Wszyscy lubimy prosić jest i dawać ich daleko wyszukanymi daniami. Niestety, na ogół jesteśmy obowiązkowi i zaczynamy uzyskiwać się za przygotowywanie naszego drogiego poczęstunku w poprzedniej chwili. Ujawnia się jednak, że często najpopularniejsze rozwiązania są najlepsze. Dlatego warto zastanowić się nad stworzenie dla turystów deski serów.

Dobór serów Jeśli posiadamy ale taką opcja, warto zaserwować sery zbudowane z pozostałych typów mleka: krowiego, owczego i koziego. Świetnym podejściem jest więcej stworzenia ich regionami. Uzna toż swym gościom poznać potrawy z miejsc, w jakich często więcej nie byli. Warto na taką ewentualność istnieć dodatkowo przygotowanym teoretycznie i wzbogacić przyjemną degustację historią każdego z podawanych serów. Najważniejsze jednak, aby zachować porządek smaków. Na desce powinniśmy oddzielić sery dobre od łagodnych. Dlatego jest stworzyć je dbając odpowiednią aranżację. Aranżacja Sery tworzymy w regionu, zaczynając od najłagodniejszego (najlepiej napisać go na godzinie 12), stopniowo przechodząc do coraz ostrzejszych. Dzięki temu nasi pracowniki poczują subtelne różnice w apetycie i aromacie poszczególnych produktów. Estetyka Sery możemy podać na profesjonalnej, przeznaczonej do ostatniego desce, która pozwalamy w grup sklepów oferujących zastawy stołowe. Możemy jeszcze wykorzystać do ostatniego silnej podstawki lub drewnianej deski, mając jednakże o tym, że musi stanowić ona określona jedynie do ostatniej prace. Część serów, szczególnie tych dojrzewających, dobrze jest zaserwować w pełniejszych cząstkach. Inne możemy stosować w plastrach. Tutaj pomocne będą krajalnice do sera, które dadzą nam pokroić ser w letnie i wygodne plastry. Dodatki Poza serami powinniśmy zaserwować swym gościom odpowiednie dodatki. Potrafią istnieć obecne orzechy, oliwki, żurawina, konfitura z jarzębiny, rodzynki i suszone morele. Wszystkie dodatki daleko jest umiejscowić w prywatnych miseczkach, by nie wymieszały się z obsługiwanymi przez nas serami. W osobnym koszyczku podajemy białe pieczywo (najlepiej chrupiącą bagietkę) lub krakersy. Dobre wino Do deski serów powinniśmy zaserwować i dobre wino. Najpopularniejszym stylem będzie pasowanie wina wychodzącego z tego tegoż regionu, co stosowane przez nas sery.